Skriv ut

 STUDIECIRKEL

Samtliga studiecirklar är i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Glimmervägen 6 på Gastelyckan. Här finns goda parkeringsmöjligheter och buss nr 5 har hållplats utanför.  

Litteraturcirkel 1

Träffas var tredje onsdag kl.10.00-12.00 med början den 29 januari. Cirkelledare är Iris Åsgården och Aili Aaman. Fulltecknad.  

Litteraturcirkel 2.

Träffas var tredje vecka kl. 10.00-12.00 med början den 14 januari. Cirkelledare är Ann Mari Storm och Lisa Engström Här finns plats för ytterligare deltagare. Anmälan till cirkelledarna.  

Matlagning

Matlagning för herrar fortsätter. Deltagarantalet är maximerat till 10. Just nu är kursen fulltecknad. Kursledare är Tom Ahl. Intresseanmälan kan göras till Tom Ahl 046-30 79 19 eller e-mail: tmahls@gmail.com Kursen börjar torsdagen 16 januari kl. 13.00-17.00. Kursen är kostnadsfri. Maten som tillagas betalas till Tom Ahl.  

Datacirkel

SPF-Lundensis planerar att i samarbete med studieförbundet Vuxenskolan ge kurser i datoranvändning för våra medlemmar. Du som är intresserad är välkommen att ringa Aili Aaman som är föreningens studieombud och har kontakterna med Vuxenskolan.