Skriv ut

 

Månadsträff med Kjell Kindbom

Onsdagen den 25 september höll SPF Karlsborgsbygden sin månadsträff i Tallhyddan Mölltorp
För underhållningen svarade Kjell Kindbom lantbrukare från Ekeskog utanför Moholm.
I programmet för månadsträffen hade utlovats att Kjell skull sjunga visor till gitarr varvat med historier och berättelser ur verkliga livet.
Detta hade Kjell inga problem med att leva upp till. Med stor inlevelse berättade han den ena historien efter den andra och varvade med både kända och okända visor som ledde till många och härliga skratt.
Ett mycket intressant och uppskattat program.

Därefter bjöd serveringsgruppen i Tallhyddan till bords och serverade kaffe tillsammans med smörgåsar och äpplekaka.

Innan sedvanlig lottdragning, uppmärksammades boulespelarnas fina prestationer. Riksmästerskapet som gick av stapeln i Enköping den 17-18 augusti där placerade sig det deltagande damlaget från Karlsborg på andra plats. I tävlingen Sommarboulen vann det deltagande laget från Karlsborg. Ordförande Roland Gustafsson gratulerade de båda lagen till deras fina prestationer och de hyllades med rungande applåder.

Efter lottdragningar kunde ordförande Roland Gustafsson avsluta en välbesökt månadsträff och hälsade välkomna till nästa, då Herr & Fru Hackspett kommer att svara för programmet.


Kjell visar sin glädje över det välkomstbrev han fått.


Birgitta Olsson och Gerd Landelius två av de tre som ingick i det lag som kom två i SPF:s riksmästerskap i boule. Anna-Maj Nylén den tredje som ingick i laget var inte närvarande.


Segrarna i Sommarboulen från vänster Eivor Eriksson, Anita Persson och Carin Brandberg
tillsammans med tvåorna i Riksmästerskapet.

Gunnel informerade om kommande resor.......


.....och Birgitta Johansson om en studiecirkel i Ukulele som börjar den 8 oktober